We need your help! Persze, ahol ez az sztnszer ellenrzs azrtelemmel prosul a zsid faj tagjaival val trsadalmi rintkezs ellen, ott nem lehet el-tletrl beszlni, csak ha valaki azt lltja, hogy a zsidk kzl senki sem rdemli meg amegbecslst. Abban az idben,amikor a kalzok trvny adta joggal rabolhattk el a zsidknak sznt rukat, a zsidk gyvdekeztek, hogy ruikat nvtelen szlltlevllel kldtk. Az antiszemitizmussal val megblyegzst igen knnyelmen hasznljk. Ennek kvetkeztben a knyv olyan ritka lett, hogy azonnal a gyjtk fltettdarabjv vlt. Abban, hogy az Egyeslt llamokban a zsidk is jmdhoz jutnak, nem volna semmikivetnival, de a jltet, a vllalkoz kedv s szorgalom mlt jutalmt nem volna szabadsszetveszteni a hatalommal. Az els levelet, amelyben felfedezst rszletezi, zsidhozrta. Ezenkvl knnyen tmad a gyan, hogy aki zletet kt, nem mindig becsleteseszkzkkel kti.

A hivatalviselst s a kiskereskedstazonban megtiltottk nekik. Ford gon-doskodni fog, hogy tbb antiszemita anyag ne terjedjen a nevben, s hogy vissza fogjarendelni a Nemzetkzi zsid sszes el nem adott pldnyt, amely a Dearborn Independentcikksorozatnak knyv alakban megjelent utnnyomsa volt. A zsidk, akik a vilgon uralkodnak ms okok mellett azrt llnak hatalmuk tetfo-kn, mert olyan tulajdonsgokkal rendelkeznek, amik zsid mivoltukban gykereznek. Prizs volt az els szkhely-k, de mra Prizs a harmadik helyre szorult. De nem volt ilyen. Ha a zsidkrdsrl nyilvnosan beszlnek, akkor vagy gyesen politizlnak rla vagypedig csak csevegnek a krdsrl. De azt mr ne tegye, hogy ezt az elzr-kzottsgot a nem-zsidk bnl rja fel, mint ahogy azt teszi. Mindigmegfigyelhet, hogy a zsidk csekly szma ellenre is vitathatatlan hatalmukat az egszvilgra kiterjesztik.

A Nemzetkzi zsid kiadsa utni bocsnatkrsnagy nyilvnossgot kapott, de nem n rtam al azt a bocsnatkrst, hanem HarryBennett. A nmet np testnek megbetegedst fleg a zsid befolysnak tulajdontjk. Ma a ebnnfentesek Amerikban tbb szz dollrt fizetnek rte, ha rbukkannakvalahol. A nem-zsid nem trdik azzal, hogyfelebartja is nem-zsid, a zsidnak az a legfontosabb, hogy az az ember az ajtajban szin-tn zsid-e?

  AMERICAN HORROR STORY S02E13 SUBDIVX

Ez viszont vitathatatlanul igaz: A zsidkrdsnek ltalban, vagy az egyes jelensgeknek kln-kln val eddigi nyilv-nos trgyalsa egszen flrevezet volt. Dl-Amerikban kereskedtek szz vvel azeltt, hogy az els zarndokok PlymouthRocknl kiktttek. A jelentsebb pnzemberekrl mondott kritiknak nincs faji jellege.

Egyesekmg tovbb mennek s a Szikls Hegysg cscsait Cion hegynek nevezik, s nem mindenok bennfenteske, ha meggondoljuk, hogy mennyi bnyjuk s partvidki vagyonuk van ott a zsi-dknak. Ez annak a cso-dlatra mlt tehetsgnek tudhat be, hogy nagyon fogkonyak msok tletei bennnfentesek.

De a zsidk nem teljestettk a parancsot, mertlttk, hogy mennyi munkaert pocskolnnak el, ha a knanitkat elznk, gy inkbbrabszolgkk tettk ket.

Voltaire a porosz II. Ez a rgi rendszer meg van ma is, mgpedig sokkal nagyobb mrtkben. A vilg akr zsid, akr nem ez utbbi s csatlsai miatt haragszika zsidkra. Abban az idben,amikor a kalzok trvny adta joggal taratlma el a zsidknak sznt rukat, a zsidk gyvdekeztek, hogy ruikat nvtelen szlltlevllel kldtk.

Persze, mint egynek, a zsidk kztt is vannak, akik npszerek. Valamint az is izgatta: A nmet sajt a zsid vezetknek ezt a szndkt elszr visszafogottan, ksbb btranhirdette.

A zsid lakossg arnya Oroszorszgban csak egy szzalkkal nagyobb, mint az Egye-slt llamokban.

Henry Ford – A nemzetkzi zsid

A hboralatt sokat beszltek azokrl a bks hdtsokrl, amelyeket a nmet kormny llt-lag azzal szerzett, hogy az Egyeslt llamokban nmet cgek szmra fikzleteket stelephelyeket rendezett be. A nem-zsidkat pedig a folyto-nos propaganda kbtja el azzal, hogy minden rs, amely nem kedveskedik csupa mzes-mzos cspgssel a zsidknak, azt az eltlet s gyllet szli. Az alrst hitelesnek vltk, s az gy ezzel le volt zrva.

Ezzel feltette az i-re a pontot. Mi, amerikaiak, akik halljuk az ifj zsidapostolok izz sznoki hvvel s prftai tzzel hirdetett trsadalmi s gazdasgi reformja-it, nyugodtan megllapthatjuk, hogy mennyire gy van.

  TAIPANS SEASON TICKETS

Amerikban a legtbb nagy zlet, a trsztk, a bankok, a termsze-ti kincsek s a f mezgazdasgi termkek, klnsen a dohny, a gyapot s a cukor a zsidpnzemberek, vagy gynkeik kezben van.

Idrl-idre megerstik ezt olyanok, akik gy mentek oda, hogy haragudtakaz oroszokra a zsidk bntalmazsa miatt, mivel ez a felfogs uralkodik az angolszsz sajtban. Ma bennfenfesek zsidkrdsrl twrtalma egyflekpp lehet nyilatkozni. Please help us to share our service with your friends. Br bennfentedek igaz, hogy az antiszemitizmus legltalnosabb valdi tartqlma a nemzet-kzi zsidk mkdse, akik gyakran ismeretlenek s biztonsgban vannak, az antiszemitiz-mus rtatlan ldozatai a szegny zsidk.

Ha brmi is nemzeti ma, a pnzgyek semmikpp nem azok, mert ezek nemzetkziek. Mindenfel hirdettk, hogy a proletaritus felemelkedse egy gyzelem utn lehetet-len.

De ezzel semmi sem vltozik, sem a zsid, sem a nem-zsidnem vltozik meg, s a zsid tovbbra is a vilg talnya marad. Ennek a fajnak a szvssga minden ksrletet meghistott, ami kiirtsra ir-nyult. Nincs mgegy olyan faj, vagy nemzet, amely elhozakodna ilyenfajta emberekkel. Azsid Simon lett a pnzgyminisztrium vezetje.

Michael Lewis (író) – Wikipédia

A nmetszigoran csak vendgnek tekinti a zsidt. Hogyan jellemzi Disraeli a zsidkat? Valami itt nagyon nem stimmel. St, mg azt is mond-jk, hogy br akaratlanul, de tlk ered a gazdasgi tudsts.