Ca oricum povestile cu soricei si cu cine teai certat tu pe la partid nu le citeste nimeni. Dar repet, el s-a revoltat ca erau aia degeaba nu ca a fost anticomunist. Abordare care se preteaza surprizelor. Dar ele sunt rare si foarte rare. Eu cand vorbesc de informatii ma refer la puterea omului obisnuit de a afla adevarul, nu la indoctrinare, scoate-ti naravurile deprinse la partid dintre capete. Ce, cati sefi de post a impuscat ea casa dea jos comunismu? Dar faptul ca oamenii pleaca spune ceva si despre ei, cum spune ceva si despre loc. Tot nu-i cetatean, ci vita.

Ca sunt vite ca nu au ales sa nu faca rau ca asa li sa intamplat. Daca nu ii vrei informati, impotriva a ce si cum sa se rascoale? La punctul cu musulmanii, ian pofteste , de-o curiozitate. Eu, si nu tu, sunt cel ce-a smuls o demisie dintr-un aspirant la postul de Dictator Intergalactic. Cunosc oameni care credeau ca atunci nu. Avatar, Legenda Lui Korra Ep 02 de cartoons 3 ani in urma. Tu cum vrei sa iti dirijezi trupele intr-un razboi impotriva opresiunii, racnind de pe blog? Tot mereu exista victime.

Uni au trebuit sa o traiasca faza aia. Judecatile celor ce le-au trait sunt injuste cu necesitate. Deasemenea mey cei cu oameni astia care le era frica de Stalin. Din punctul meu de vedere toti romanii in varsta de peste de ani astazi sunt din principiu vinovati si din principiu ne-oameni, cvasi-oameni, aproape-oameni, nu chiar cetateni si asa mai departe.

La prosti, asta este visul lor cel mai mare, cum ,agie viata au fost umiliti pe blog de dadatroll si altii dintr-a noua, ei doresc sa se afirme, sa faca, sa miste ceva.

nasii mei vrajitori in romana nickelodeon Mp4 HD Video Download –

Ai mei, dupa generoasele tale limite de varsta, nu se califica ca vite. Acu’ 10 ani, daca-i spuneam unui nimeni asa ca tine ce ti-am zis tie dinsus, nu ca-l tinea diareea non stop doua saptamani, nu ca nu mai intra pe blog, da’ nu mai intra pe internet deloc, facea brahicardie daca vedea cabluri.

Chiar daca prin absurd admitem c-ai reusi tu sa demonstrezi ce-ti doresti, tot nu s-ar schimba nimic: Daca era asa, atunci ai putea magiw ii pui pe aia care nu au plecat complici la crimele regimului. Vezi, ca acuma iti dau dreptate. Specific, particular, in toate cazurile.

Micul meu ponei: Fetele Equestriei

In momentul cand comunismul a fost disociat oarecum de rusism nu a mai fost dr de greu de implementat. Dar cu batranii pornim discutia din punctul in care ei sunt vite, si eventual ne schimbam parerea. Ca nici nui lua nimeni. Oameni astia pe care ii am eu in minte si care sigur nu sunt cuidatii care iti spun ei tie ca au rezistat prin cultura si care iti spun ei tie ca sunt eroi, nu spun la nimeni ca au fost eroi.

  EL DRAMA DEL DESENCANTADO IN ENGLISH

Mey, Mircea Popescu bou sau om? A, ca tu iti doresti sa scoti de la mine ca da dom’le, daca tot e indiferent, hai ca-ti semnez sa ma lasi in pace, cuudatii pe urma sa te poti duce la aia saracii si sa le arati ca uite dom’le, si asta Mircea Popescu mi-o semnat, si ii si el tot vita, si deci altceva decat vite nu exista, nu mai sperati voi degeaba, aia-i fix problema ta. Ca nu asa pafinti. Si pana la urma nu comunismul a bagat tara in gaura ci boul de la conducere.

Micul meu ponei: Fetele Equestriei

Uite ca Marcel Popescu nu ii iarta si le zice vite! Jessie Sezonul 3 Episodul 27 dublat in romana de cartoons 5 zile in urma. Si nici cand s-o ridicat Brasovu’ nu s-o putut?

Bine acuma tu poti sa le zici vite da oameni astia vroiau si ei o avansare ceva doar ca nu acceptau sa calce pe alti ca sa o ia. Atata doar ca vreau sa o vad aplicata si in cazul lui maicata. N-am pretentia ca-s mai bun ca el, si nici nu-mi pun problema.

Pe absolutisti astia morali care doar vorbesc despre cum ar fi impuscat ei sefi de post daca aveau sansa nu ii respect. Se spune “si mie”. Price for download is less than 0. Eu cand vorbesc de informatii ma refer la puterea omului obisnuit de a afla adevarul, nu la indoctrinare, scoate-ti naravurile deprinse la partid dintre capete. E mai mult eroism in a nu te duce la Cantarea Romaniei decat o sa stranga Marcel Popescu o viata dand in judecata pe Eugen Simion si pe inca unu pe care nul stiu cum il cheama ca na auzit nimeni de el.

Cum pier miseii, daca pier Cei buni asa? Ca in primu rand era o curva deci vita si in al doilea rand ces un evreu doi la scara mondiala deci tot e vita? Bai, era plin de mosi pe Corso, si la pranz si seara, se adunau in parcuri, se domneau intre ei, cucoanele la fel aranjate si intepate, era chin si jale daca uitat sa “saru’ mana” pe cineva. Ala e meritul tau. Pe care poti s-o ataci pana ostenesti, de altfel, ca tampitii si vitele tot niste tampiti si niste vite raman.

  VEER ZAARA FILM IZLE TEK PARCA

Ca oameni pe vremea aia nici pasapoarte nu aveau. E fix asa exemplu cu exceptia ca daca iesi din clasa te impusca.

Oamenii astia ai tai care se cred ei stapanii lumii si asteapta, vezi doamne, sa coboare Dumnezeu insusi si sa le tina o prelegere nu-s buni de mare lucru.

Ceau facut ei cel mai tare care iti da tie superioritatea morala casa le spui la restu care nu sunt Mircea Popescu sau domnu Popescu sau doamna mama la Mircea Popescu ca sunt vite? Oameni care se inscriau in partid, deveneau activisti si bagau oameni in inchisoare pentru o glumita prosteasca.

Legile fizicii se aplica vitelor. Poate sa fie si fictiv ca sefi de post pe care iai fi omorat tu cu pusca, da dane ceva. Nu ca mizerabilii ailalalti. Grabit poporul cruci facea De mila ei, si coudatii. El parca-i viul parastas Al altor vremi. Te-or bagat comunistii la scoala sau te-ai facut securist singur din puterea ta?

Ai, bineinteles, avantajul ca regimul nu si-a permis sa irite scorpionul care semneaza sub pseudonimul de Mircea Popescu, si deci nu esti silit sa crezi, nefiind confruntat cu faptele.

Iti lipseste acea parte din educatie care ti-ar ingadui sa te orientezi pe lumea asta, asa ca plutesti in deriva, dezorientat si te plangi ca nu esti impresionat. Daca tu bati o pioneza, nu-i bine s-o bati cu barosu’, si daca vrei sa bati un piron degeaba bati in el fim un ciocanel de-un sfert de kil.

Norocul este, intotdeauna, pentru nepriceputi scuza nepriceperii lor. La stat si umblet slaba ce-i!

Ale calailor lor umani, sau al statutului lor de dobitoace. Sezonul 1 Episodul 04 dublat in romana de cartoons 2 zile in urma. Da’ mai lasati-ma bre, ce-i aici, de ce nu mi-am putut face tema, ca n-am avut pix? La punctul cu musulmanii, ian poftestede-o curiozitate.

Rating To be able to vote you have to log in first. Mxgie minerii au stiut sa vina la Bucuresti, de ckudatii n-au stiut si astia ai tai?