In oktober verscheen de complete serie op dvd. Een commercieel bedrijf, dat de hulp van professor Drenth inschakelt, en zelfs de zakkenrollers, die we nog uit de serie kennen, proberen de schatkaart in handen te krijgen. Thomas en Senior denken dat het de zakkenrollers zijn die Senior een voet dwars willen zetten, maar in werkelijkheid blijkt het om een bende te gaan die met behulp van de inhoud van het pakje een Egyptische goudschat, die gevonden werd door de archeoloog professor Drenth, buit willen maken. Geest, Martijn van der Martijn van der Geest. De zuil met de kattekop. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Ooms, Johan Johan Ooms. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Prinsen, Joost Joost Prinsen. Tevens werden er in het kasteel op diverse plekken extra trapjes en opstapjes gemaakt. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 sep om Frans hoort nu bij het complot van de Zevensprong, en de leden van dat complot willen allemaal dat Geert-Jan uit dat Trappenhuis komt waar hij nu woont.

80 Best oude tv serie images | TV Series, Childhood memories, Souvenirs

Diezelfde avond nog komt met een bliksemflits en een donderslag een brief door de brievenbus en daarin staat dat Graaf Grisenstijn Gr.

Bart Steenbeek Lex Goudsmit. De serie bestaat uit 13 afleveringen van ieder een half uur en werd op de donderdagavond tussen Voor zijn zoektocht naar de geschikte spelers bezocht Van der Meulen in totaal zo’n 4. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Soest en Baarn dienden als filmlocaties, met meer specifiek onder andere een supermarkt, Rabobank -vestiging, ziekenhuis, restaurant en diverse straten en kruispunten in beide Utrechtse gemeenten.

  DANSAI BUNRI NO CRIME EDGE EPISODE 8 NWANIME

Thomas en Senior

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 jun om Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia: Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Kinderen van de Openbare Lagere School opgsnomen Markvelde. Als Thomas bij toeval een geheimzinnig pakje in handen krijgt, proberen boeven, die denken dat Senior over het pakje beschikt, Senior te pakken te krijgen en hem uit te horen. De zuil met de kattekop.

Hitweek nl | October 27, | page 2

Thomas en Senior en de grote goudroof. In andere talen Magyar Koppelingen bewerken. Ooms, Johan Johan Ooms. Beekman, Tim Tim Beekman.

Een commercieel bedrijf, dat de hulp van professor Drenth inschakelt, en zelfs de zakkenrollers, die we nog uit de serie kennen, proberen de schatkaart in handen te krijgen. Zie deze pagina voor de bewerkingsgeschiedenis.

De serie begint wanneer het basisschooljongetje Thomas de oude weduwnaar Senior leert kennen. Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

In zefensprong serie krijgt het tweetal te maken met een zakkenrollersbende die Senior’s gouden horloge steelt. Herwijnen, Carol van Carol van Herwijnen. In oktober verscheen de complete serie op dvd.

  REDOUTABLE CREATURE EPISODE 25

Wanneer Thomas de schatkaart vindt, loopt het echter totaal anders dan Senior gepland had, omdat Thomas de kaart vol enthousiasme in de publiciteit brengt. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Hagedoorn, Georgette Georgette Hagedoorn.

Ulsen, Henk van Henk van Ulsen. Zevnsprong Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Ger van der Grijn. Dat was uitgekozen als ‘Het Trappenhuis’, mede omdat het toen leeg stond en beschikbaar was.

De opnamen begonnen op 2 juli en duurden tot midden oktober van datzelfde jaar.

De Zevensprong (televisieserie)

Thomas en Senior op het spoor van Brute Berend. Zie de categorie De zevensprong van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. En tot slot waren er nog de opnames bij het kasteelhek welke in augustus elders in Ruurlo werden gemaakt. Karst van der Meulen.