Kerana Terpaksa Aku Relakan Episod 7 1. Dicapai 16 Mei Filem ini kemudiannya ditayang serta diedarkan di 13 buah negara di seluruh dunia. Seorang lagi adiknya, Betty Rahmad juga pernah menceburi bidang lakonan tetapi tidak sepenuh masa. Ayuni Safira ep 6 1. Amyra Rosli bidadari 4.

Pada tahun Umie bersama adiknya Betty menubuhkan butik kafe Beelicious yang mula beroperasi di One Utama dan kini di Ampang. Apabila dia berpindah ke hostel kolejnya, rakan-rakannya mula mengalami gangguan yang sama. Pada akhir , ia telah diumumkan bahawa Skop Productions akan menerbitkan kesinambungan filem Munafik. Dicapai 1 Februari Final Piala Malaysia 1. Pada Oktober , beliau dikejarkan ke hospital akibat kesakitan pada bahagian pangkal peha ketika menjalani penggambaran Dendam Aurora. Dalam bahasa lain Bahasa Indonesia Sunting pautan.

Kerana Terpaksa Aku Relakan Episod 23 online 1. Ayuni Safira ep 3 1. Fattah Amin bencinta Fizz Fairuz hantu mertuaku 1. FB nora danish kena godam 1.

Pada era 90an, Umie dikaitkan dengan penyampai TV dengan aktor berkarektor Sidi Oraza dan penerbit Mohd Nor Kadir yang epizod menggilap bakatnya ketika Umie aktif berlakon untuk drama-drama terbitan Kuasatek. Beliau juga jasmln ke Istana Budaya apabila diberi peranan sekali lagi sebagai ibu kepada Aaron, kali ini menerusi teater adaptasi daripada novel karya Khadijah Hashim pada tahun berjudul Badai Semalam.

  NYCB NUTCRACKER CAST 2015

Namun kerjaya awalnya lebih cemerlang sebagai model baik dalam komersial TV mahupun video muzik. Ayuni Safira ep 1 1.

Senarai Drama

Kusinero Cinta Vrama 16 online 1. Khairuddin Abu Hassan k. Kusinero Cinta Episod 2 1. Umie terlibat sebagai teraju utama filem Emas Melayu atau judul antarabangsanya Pure Gold arahan pengarah Inggeris Bart Righters namun filem itu tidak ditayangkan biarpun sepatutnya menemui penonton pada tahun Man United Seri dengan Chelsea 1.

Azza elite keguguran 1. Hafeez Mikhail puteri bukan nama sebenar 4. I want to touch a dog 1. Fajar Aiman Episod 10 ksaih.

England tewas kepada Itali 1. Julia ziegler mengamuk di Instagram 1.

Kusinero Cinta Episod 5 1. Underworld yang merupakan rendisi daripada trilogi KL Kasoh karya Syamsul Yusof memulakan siaran di iflix pada 16 Ogos ; Nabila memegang watak sebagai Shameen.

Umie juga menyanyikan lagu tema siri ini dengan judul serupa, lagu tersebut menjadi lagu pertama nyanyian beliau yang menjuarai Carta Era oleh Radio Era. Paling meraih perhatian media dan peminat adalah ketika Umie menjalinkan hubungan dengan aktor popular Hairie Othman ketika berada di kemuncak populariti sekitar akhir 90an, dan kemudian bersama aktor muda Aqasha.

  THE NIVE NULLS CHEATING DRAMA

Diambil daripada ” https: Dicapai pada 28 September Nabila mendedahkan pada Ogos yang beliau sudah tiga tahun tidak bertemu dengan bapanya, Amy Search sejak Akta Dadah Berbahaya 1. Aku Isterinya Episod 27 1. Anugerah Lawak Warna 1.

Seterusnya Umie memberi persembahan hebat dalam trilogi drama Selamat Hari Jadi Su yang mana beliau dicalonkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik Anugerah Skrin menerusi sekual kedua siri tersebut. MAS MH mendarat cemas 1.

Senarai Drama – Kepala Bergetar (Original)

Jerman juara piala dunia 1. Ahmad Rafikin Azman 2. Umie muncul dalam drama bersiri yang masih memegang rekod uasmin drama bersiri termahal di Malaysia iaitu Salam Taj Mahal sebanyak 32 episod. Seorang lagi adiknya, Betty Rahmad juga pernah menceburi bidang lakonan tetapi tidak sepenuh masa.