Anton 19 mai la Cezar 29 mai la Le echipezi cu ROV-uri? Mda , pe cine sa mai crezi , astia de la TVR zic ca va merge si programul corvetelor , modernizare fregate , TBT iar la DIGI spun ca programul corvetelor a cazut, modernizarea fregatelor la fel ,programul TBT nu se stie daca si cand va incepe , F 16 nu se mai aude nimic , dronele raman un vis umed. Razvan Mihaeanu 29 mai la 6: Apoi ce sa faca, aia e…banii in alta parte, unde e nevoie, la pomenile de indeplinit!

De ce a cedat liderul PSD acum 2 zile Reginele porno ale istoriei: Vertigo Edited by edbie29, 01 February – De [parca mi-ar fi dat-i mie nu Austriei!! PS Scuze pentru aceasta postare kilometrica dar m-am gandit ca atat ipoteza cat si cartea merita expuse. In esenta comunistii nu se deosebesc de o gasca de cartier care cere taxa de protectie. Cezar 22 mai la

Ramses-lovit de mania Domnului sau de mana omului? Te deranjeaza englezismele dar le folosesti. Nu am crscut la stana ci in Bucuresti si deci aveam sansa sa gasesc presa franceza.

Mai , Permiteti sa raportez! – Romania Military

Nu-mi dau seama la ce au muncit atat. Secrete regale-ucigasi-nebuni-desfrau-sarutul mortii Din componenta delegatiei ai zice ca a fost o vizita axata in principal pe domeniul cooperari militare intre Romania si Israel.

Dupa OUG 13 il aveau bine la suflet timisorenii, multi spunand ca i-a facut de rusine, insa acum e clara beleaua!!!

De discuata daca urma sa ti se permita sa ai chilotii tai sau sa pastrezi tabloul mistenit de la bunic ori cerceii mamiei tale. Cum de il ai DVD cand nici nu a aparut asa ceva? De asta nici nu am postat aici Update: Mi-au dat lacrimile citind amintirile veteranilor. John Doe 26 mai la Si bine-ntels ca de acu suntem europeni. M-am intrebat deseori ce este pana la urma comunismul si imi permit sa cred ca da, am inteles ce hram poarta.

  BARAY ACHAY LAGTAY HAIN EPISODE 24TH JULY 2012

Oricum si fara atatea lecturi in amerloca pot sa zic ca sitiatia cu Kim din Nord e spurcata rau. Ce descrii tu se poate realiza cu un ICBM baban.

Grila de programe

RoccoSuasito 29 mai la Prima incercare de atac a fost un semidezastru armata intrand intr-un fel de punga fiind atacata din 3 parti, norocul a fost s-au retras rapid aici le-ar fi prins bine dronele sa faca cercetarea, nu soldatii.

Foarte probabil mai multi decat au recunoscut, la fel au procedat recent un Ukraina… Si este absolut logic, istoria ambelor tari sustine cu probe argumentul. Sper sa nu fie atrasa in asa ceva. Vedeti de ce ziceam ca ne trebuie avion de realimentare in zbor?

In masura in care copiii seamana cu parintii lor in termeni de personalitate de pildaasta se datoreaza mostenirii genetice, nu mediului din locuinta in care au fost crescuti de acestia. Sunt curios cat o sa coste o jucarie din asta si daca Unchiu Sam si-a dat acordu pentru Tomahawk-urile alea puse acolo.

Doctor Fara Voie Momente de Aur: Frustrarea de a fi urat. Eroul Bula 6 mai la John Doe 23 mai la Oare cei trei vor sa-i atraga pe americani intr-un conflict limitat cu DPRK lasand impresia ca si-au lehqmite mainile de pe Kim pentru ca mai apoi sa-i puna in fata unei excaladari inacceptabile si deci a unei retrageri umilitoare echivalente cu o infrangere in toata regula?

  CHUPULU KALISINA SUBHAVELA EPISODE 142

Gaura ramine la Tarom, iar proprietarii iau banii, indiferent daca zboara airoplanele sau nu… Curat Congo! Sa vorbim despre rolul capitalului uman si genetic, si despre cum ar fi afectat de automatizarea mondiala. Unde avionul e sigur, dar elicopterul e mort. Botosani – Gaz Metan Medias Liga 1 Tzupy 24 mai la Checkmate 2 mai la Cezar 9 mai la Din pacate ideea offsetului nu prea functioneaza in a atrage tehnologii militare mai mult civile deci tot guvernul trebuie sa stimuleze producerea lor prin comenzi.

Posted 18 December – Ungaria isi reabiliteaza flota de Mi 24 in Rusia.

Virgil Popescu (compozitor) – Wikipedia

Cum intre GRU si cekisti exista o veche si sangeroasa rivalitate asa ca astept cu interes replica primilor! RoccoSuasito 14 mai la Hannibal 13 mai la Jus Valahicum 2 mai la Ca amuirt un colonel sovioetci si un aceasya de chinezoi?! Oamenii de calitate nu se baga in troaca…pe de alta parte cum ii poti demonstra unui credul naiv dar arogant si atotstiutor ca pleaca urechea si se romaneesc la spusele unui impostor la fel de inteligent ca el.